Начало / България / „Дари книга, ела на театър II“

„Дари книга, ела на театър II“

ил.1.рекламаКристина ЦОНЕВА

Театър „Българска армия“ за втора поредна година организира инициативата „Дари книга, ела на театър“. Условията са прости – в периода 22-28 май 2018 г. можете да дарите книжки – детски или за възрастни, на касата на театъра и ще получите талон с 50% отстъпка от цената на 1 билет за постановка през май или юни.

Събраните книги ще са за деца в неравностойно положение и читалището в село Долна Малина. Театърът ще приема книги както за деца, така и за възрастни, стига да са нови или запазени в добро състояние.

През първото издание на кампанията са събрани 3 750 екземпляра, разпределени между Отделението по детска кардиология при „Национална кардиологична болница“ и читалище „Георги Димитров“ в село Ковачевци. Както и пациентите на Клиниката по уши, нос, гърло (УНГ) към Военномедицинска академия, София.

Събитието е обявено на фейсбук страницата на „Театър българска армия“, където можете да видите и други подробности. Оттам канят зрителите да споделят и други места, които се нуждаят от даряване на книги.

А при дарение на 3 или повече книги, дарителят получава втори талон с 50% отстъпка. Като кампанията не включва гостуващите постановки.

Прочетете още

420098413_889571896504795_1186987325550846113_n

Хелзинки – градът на необикновените библиотеки

Предлагат също богата архитектура и история Финландия традиционно е поставяна сред страните с най-висока грамотност …

Един коментар

  1. Милена Иванова

    Много се радвам на такива инициативи и винаги присъствам, когато мога. Но, ми е страшно болно, защото виждам на къде отиват нещата. Хората че тат все по-малко. И не знам дали копютрите са виновни за това, манталитета , възпитанието или голямата конспирация, но е факт и е много тъжно: https://www.avtora.com/blagotvoritelna-iniciativa-sabira-knigi-za-chitalishta-v-nuj.