Начало / Свят / Семейна библиотека с 10 000 книги? Защо не

Семейна библиотека с 10 000 книги? Защо не

whatleyoneМелба и Тед Уотли от Остин, Тексас имат домашна библиотека с 10 000 книги, съобщава сайтът Bookstr. Самото помещение е с площ 2400 квадратни метра и е свързано с дома им с коридор. Библиотеката е проектирана от професор Карлос Хименес от университета Райс, има сводести тавани и десететажни рафтове. Но най-важното е съдържанието й от 10 000 заглавия.

Когато съпругът Тед решил семейството да се премести в родния му град Остин, Мелба се постарала да осигурят максимално добри условия за себе си и за огромната си колекция от книги. Тед преподава история и затова с такива издания допринася най-много за общата им страст. Мелба пък е почитател на древногръцката история, но също така притежава и много художествени романи и книги, посветени на изкуството. Общата им страст обаче се оказала толкова мащабна, че се нуждаели от отделна сграда.

А ако и вие искате един ден да се сблъскате с нуждата да строите цяла сграда за книжната колекция, направете първата крачка днес – започнете да събирате томчета, за да натрупате подобно богатство.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

01

Домашната библиотека издава вкуса ни

Подредбата подсказва какви книги четем Точно предпочитаните от нас стилове оказват влияние дали лавиците са …