Начало / Свят / Бриджит Бардо нападна Макрон в книга

Бриджит Бардо нападна Макрон в книга

brigitte-bardot_0Холивудската дива Бриджит Бардо не се отказва от позицията си за защита на животните. Актрисата дори си позволи да нападне френския президент Емануел Макрон за позицията му по тези въпроси в последната си книга, обяви агенция „Франс Прес“.

На 25 януари 2018 г. на пазара ще излезе новата творба на вече 84-годишната Бардо – „And God Created Woman“. Според авторката книгата е „моят запис за борбата ми от името на животните и дълбок израз на моето отвращение. Представям моята гледна точка за нещата, обществото, начина, по който сме управлявани и начина, по който третираме животните в страната ни“. Тя казва, че й е писнало и упрекна Емануел Макрон за отказа да помогнат в борбата за правата на животните.

„Това правителство стартира много зле. Макрон няма никакво състрадание към животните и природата“, казва Бардо. Тя не пропусна да отбележи и ваканцията на политика и семейството му в ловна хижа в долината на Лоара. „Той поздрави ловците пред техния дивеч, докато кръвта на жертвите им изтичаше. Това е скандално и много неправилно“, казва актрисата от своя дом в Сен Тропе.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!