Начало / България / Истинска история за приключението, което всички мечтаем да изживеем

Истинска история за приключението, което всички мечтаем да изживеем

Cover_JultPlik_NEW_FINПонякога всичко, което ви е необходимо, за да започнете пътешествието си, е доза вдъхновение…
Вероятно всеки някога е мислел колко би било хубаво да зареже всичко и да се впусне в пътешествие по света. Да посети всяко място, което иска, и да остане там, колкото желае. Без краен срок, без план! Ким Динан дълго мечтае за това. Докато един ден събира смелост и решава да послуша сърцето си. След като продават всичко и напускат работа, тя и съпругът ù Браян поемат към приключението на живота си.
Преди да заминат, техни приятели им правят необичаен подарък, който ще придаде незабравим емоционален заряд на това преживяване – жълт плик. Двамата сами трябва да решат как да го използват. Има само 3 прости правила.Следвайки ги, те откриват, че способността да даваш няма нищо общо с парите, а малките жестове могат да оставят най-трайна следа.
Ким и съпругът ù опознават Еквадор, Перу, Непал и много други екзотични места, извън туристическите дестинации. Двамата срещат трудности и предизвикателства, но и опознават различни култури, създават приятелства и изживяват приключения, които коренно променят живота им.
Жълтият плик“ (изд. „Ера“) е интригуваща и завладяваща история за необикновените приключения на едно обикновено семейство. Разказ, изпълнен със страст, хумор и емоции, който ни доказва, че мечтите се сбъдват, стига да поемем риска да ги изживеем.
kim-yellowstone-e1493245702273Ким Динан е писател и авантюрист. Историите ù са публикувани в едни от най-популярните американски списания, а блогът ù е следен от милиони хора по света. В този вдъхновяващ мемоар Ким описва всичките си преживявания така, сякаш споделя с добър приятел. Тя говори открито и честно за съмненията, страховете, разтърсващите моменти и себеопознаването.

Открийте своя жълт плик в книгата!

Прочетете още

218485_b

„Морският вълк“ – да не ставаме корабокрушенци!

Припомняме си едно от най-ярките произведения на Джек Лондон Свикнали сме да възприемаме „Морският вълк“ като приключенски …