На фокус
Начало / Свят / В Южна Корея правят парк по „Игрите на глада“ и „Здрач“

В Южна Корея правят парк по „Игрите на глада“ и „Здрач“

thg-mockingjay-part2-07.0.0Ако все още страдате по приключването на любимите си саги „Игрите на глада“ и „Здрач“, сайтът BookStr има добри новини за вас. И това не е планирането на нови филми с подобна тематика, каквито слухове се чуват напоследък. Става дума за истински тематичен парк, посветен на култовите поредици за тийнейджъри и пораснали почитатели. Съоръжението ще отвори врати в Южна Корея.

Атракционът ще се простира на 120 000 квадратни метра и ще бъде оформен в седем филмови зони, всяка от които ще бъде посветена на култова лента, сред които „Игрите на глада“, „Здрач“, както и очакваната през 2018 г. нова адаптация на „Робин Худ“.

В специално изявление създателите на съоръжението твърдят: „Това ще е една от най-големите и най-вълнуващи дестинации в Азия. С партньорите ни създаваме курорт от световна величина, който ще приюти на територията си тематичния парк“.

Строителните дейности се планира да започнат през 2018 г., а атракционът ще отвори врати за посетителите си през 2019 г. Остава въпросът колко струва полетът до Южна Корея, ако се запази две години по-рано.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

76e6e26da19fcf6ea58de5d697e30c6e-d5d6300

20 поредици и книги, провъзгласени за следващия Хари Потър

Появата на сценария на пиесата „Harry Potter and the Cursed Child“ на книжния пазар в …