Начало / Читатели / Лятно четене: Какво ще чете това лято Силвия Дей

Лятно четене: Какво ще чете това лято Силвия Дей

Sylvia DayЛятото чука на вратата. Повечето запалени читатели вече правят планове за това кои книги ще сложат в куфара за своята почивка. Дали на планина, дали – на плажа, лятната ваканция има само едно задължително изискване – книга, не само една. А чудили ли сте се някога кои книги ще изберат за лютото някои от любимите ви писатели?

Ако сте почитатели на романтиката, вероятно сте чели Силвия Дей. Ако още не сте, поправете се! Дей е автор на поредицата „Кросфайър”, която започна с „Открита пред теб” и завърши с излязлата наскоро „Обречена на теб”, която й донесе редица награди. Поредицата обаче не включва единствените й творби – тя публикува още романтични четива, работи и под псевдонимите Ес Джей Дей и Ливия Деър, издавайки фантастични и футуристични четива. Въпреки продуктивността и заетостта си, Дей намери време да разкрие какво чете това лято.

„Големите малки лъжи”, Лиан Мориарти

Романът, който изпълва с въпроси от типа на „Кой го направи?” и „Какво стана?”, представя дълбоки персонажи и даниаки, които ще ви държат залепени за страниците, дори пред вас да се разкрива най-красивата гледка.

„Ти”, Каролайн Кепнес

Още един блестящ пример на изграждането на персонажи – тази история за преследвач и плячката му е най-добре да се чете под топлите слънчеви лъчи, за да се държат настрана смразяващите пориви, лъхащи от страниците.

„Кръвна връзка”, Сидни Шелдън

Тази класика ще отведе читателите до екзотични места, изпълнени с мистериозни и смъртоносни хора. Ако не можете да избягате от реалността, тази книга ще се превърне в малката ви ваканция.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

eliott-reyna-kcT-7cirBEw-unsplash

Губим все повече концентрация при четене

Проблемът се наблюдава при малки и големи Книгата помага да успокоим мозъка и да го …