Начало / България / Садхгуру: Буен младеж получава просветление в Индия и днес осветява пътя на милиони

Садхгуру: Буен младеж получава просветление в Индия и днес осветява пътя на милиони

206810_bВъв „Вътрешно изграждане“ (изд. „Бард“) Садхгуру посочва път за постигане на абсолютно благополучие чрез класическата наука на йога в една практична и достъпна книга. Тя е средство, чрез което да създавате вътрешните ситуации точно по начина, по който ги желаете, и да се превърнете в архитект на собственото си тяло.

В тази преобразяваща книга Садхгуру разказва историята на собственото си пробуждане от дете с наклонности към природния свят в буен младеж, прекосил Индийския субконтинент с мотоциклета си. Той разказва за просветлението си на един връх в Южна Индия – събитие, което го променило коренно. Днес, като основател на йога центъра Иша, той осветява пътя за милиони хора.

„Целта ми в тази книга е да направя радостта ваш постоянен спътник. За да може да се получи това, тук ви представям не проповед, а наука; не учение, а технология; не рецепта, а път.“
Садхгуру

WhatIsConsciousness-Sadhguru

2 Коментари

  1. Зоя Първанова

    От видян откъс в друго издание, страхувам се, че преводът е поосакатил книгата…Дано посланието да достигне до българските читатели все пак..

  2. Книгата е феноменална както и автора и! Садгуру е чудото на 21 вият век! Препоръчвам тази книга с две високо вдигнати ръце.