Начало / Любопитно / Нов роман от Джоджо Мойс, продължение на „Аз преди теб” и „След теб”

Нов роман от Джоджо Мойс, продължение на „Аз преди теб” и „След теб”

mebeforeyouВсички се влюбихме в любовната история на Джоджо Мойс „Аз преди теб”, публикувана през 2012 (в България през 2013). Чудатата Луиза Кларк прекарва живота си в грижи за семейството си. Има постоянна работа и гадже, но скоро попада в ролята на асистент на човек, с когото няма нищо общо. О тук произтича сърцераздирателната любовна история за единствената любов в живота и опустошителната ѝ загуба.
Мойс пожъна огромен успех: Премиерата на адаптацията на „Аз преди теб” с Емилия Кларк и Сам Клафлин се състоя през 2016, малко след като продължението на романа „След теб” беше публикувано през 2015.
А третата книга от поредицата излиза скоро! Пред Bustle.com Мойс заяви:

„Винаги съм знаела, че след като се ангажирах с написването на продължението на „Аз преди теб” ще напиша и трета книга. Виждах го съвсем ясно като трилогия. В общи линии ще донеса на Лу радост, изпращайки я в напълно различна страна, чисто нов свят и къща, пълна с тайни. С присъщата ѝ смесица от хумор и емоция, ще трябва да си зададе доста фундаментални въпроси – не на последно място, на коя страна на Атлантика принадлежи? Надявам се читателите да се насладят на това ново приключение толкова, колкото аз, докато го пиша.”

Третият роман ще бъде издаден през следващата пролет. Едва чакаме да разберем пред какво ще се изправи Луиза!

източник: bookstr.com

Прочетете още

220542_b

Доза романтика, за да изпратим усмихнати май

„Повелителката на конете” е от ранните романи на Джоджо Мойс Една от хубавите черти на …