Начало / България / „Не се връщай” на Лий Чайлд довежда и филма

„Не се връщай” на Лий Чайлд довежда и филма

cover-lc-1На 6 октомври (четвъртък) излиза новото издание на бестселъра „Не се връщай” на Лий Чайлд. То с визията на екранизацията на „Не се връщай“, която ще се върти в българските киносалони от 21 октомври тази година. Филмът е с участието на Том Круз и Коби Смълдърс и ще е със заглавие „Джак Ричър: НЕ СЕ ВРЪЩАЙ“.

След дълго пътуване бившият военен полицай Джак Ричър пристига в щаба на 110-та специална част, която е създал и командвал преди много години. Старата каменна сграда край Вашингтон е единственото място, което той някога е чувствал като свой дом.
Ричър идва, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Досега е разговарял с нея само по телефона, но тя го е заинтригувала достатъчно, за да реши да измине 2000 км от Южна Дакота до Вирджиния.
Сюзан Търнър обаче не е зад бюрото си. Изпратена е в Афганистан. Заместникът ù му съобщава две новини. Първата е, че ще бъде съден за престъпление, извършено преди шестнайсет години, за което Ричър не си спомня. Втората е дори по-шокираща – той има дъщеря на 14 години и майката е предявила иск за издръжка.
Ситуацията се влошава – двама бандити го нападат още първата нощ, майор Търнър се оказва в ареста, не в Афганистан, а адвокатът ù е жестоко пребит. Ричър, който е говорил последен с него, е единственият заподозрян. Явно е засегнал сериозни интереси. На хора, високо в йерархията.
Когато е заплашен, човек може да се бие или да бяга.
Ричър избира да се бие.

„Тази поредица води до пристрастяване.“
Ню Йорк Таймс

Прочетете още

Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Quote-Card-65-768x403

Паула Хоукинс написа нов бестселър след „Момичето от влака”

Книгата е първа в класациите A Slow Fire Burning вече беше обявена от „Амазон” за …