Начало / Свят / Мечо Пух с нов приятел

Мечо Пух с нов приятел

15850490 години след първата книга на Алън Милн, любимото мече на поколения деца – Мечо Пух се завръща с нов приятел, съобщи The Guardian. Към компанията в Голямата гора се присъединява и пингвин.
Автор на историята е Брайън Сибли, един от четиримата автори, които вземат участие в създаването на книгата „Най-доброто мече на света“. Той се вдъхновил от малко известна снимка на Алън Милн със сина си. На нея Кристофър Робин си играе с плюшено мече и пингвин. Официалното продължение на историята е запланувано да излезе на 6 октомври.
На новия приятел на Мечо Пух е посветен краткият разказ „Когато пингвин се появява в гората“.

„Идеята, че Мечо Пух среща пингвин е не по-странна от срещите му с Кенга и Тигър. Така аз започнах да мисля, какво може да се случи, ако в един снежен ден в дома на Мечо Пух се появи пингвин“, коментира Браян Сибли.
e6abfc75ba7592a439154f02b5e872b2Първата книга на Алън Милн излиза през 1926 год. и превръща плюшения приятел на Кристофър Робин в любим герой на хиляди деца по света.

Прочетете още

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

На върха в Корея – философия и бизнес

Книги с мисия предпочитат в източната страна Класацията, която ви предлагаме, е от най-голямата книгоразпространителска …