Начало / България / Най-големите лъжи в историята с продължение

Най-големите лъжи в историята с продължение

Nai-golemite luji v istorijata - CopyНа пазара е книгата на Ха. А. Мелер „Най-големите лъжи в историята II“ (изд. „Бард“). Защо папската резиденция всъщност е неправомерно в Рим и защо Карл Маркс е бил в действителност беден като църковна мишка?
Разбираемо за всеки, забавно и в същото време провокативно Ха. А. Мелер се прицелва в някои от най-големите фалшификации в историята. Спектърът е широк – от хронистите на изминалите векове до политическите изявление в наши дни. Авторът се спира както на влиянието на египетските и персийските представи за света върху нашето християнско наследство, така и на манипулациите, дело на комунисти и националисти. Резултатът от този анализ грабва читателя като едно най-напрегнато криминале.
Ако искате да научите истината, прочетете как е започнала всъщност „историята“ на човечеството. Научете какво се е случило преди 6 милиона години и какво се крие зад „забранената египтология“. Вижте кои елементи на християнството са всъщност египетски и персийски, както и откъде идва представата за Страшния съд.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

42962295_768568163482615_6139741790711840768_o

Котешките сюжети са обичани от всички

Книгите помагат котката да е на пиедестал Световния ѝ ден отбелязваме днес – 1 март. …