Начало / Свят / Дж. К. Роулинг вече е написала продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Дж. К. Роулинг вече е написала продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“

193865_bФеновете на Хари Потър могат да са спокойни. Любимата им авторка Дж. К. Роулинг продължава да ги изненадва. Тя е написала продължение на книгата „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Това обяви режисьорът на филма по спин-офа на серията за Хари Потър Дейвид Йейтс.

Лентата, с Еди Редмейн в главната роля, се очаква с голямо нетърпение и трябва да се появи на големия екран на 18 ноември. „Завършихме първия филм, тя е написала втора част, и дори има идеи за сюжета на третата“, обясни кинаджията.

Както е известно, Роулинг обеща дори продължение на самата поредица за Хари Потър – „The Cursed Child“, която бе поставена и на театралната сцена. Книгата ще излезе на пазара на 31-ви юли – рожденият ден на Хари. Вече е почти сигурно, че ще има филмови адаптации за още две от свързаните с Хогуортс и Потър книжки – „Приказките на барда Бийдъл“ и „Куидичът през вековете“.

Сценарият за „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е дебютът на Роулинг в тази сфера.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

epa05632893 British novelist, screenwriter and film producer, J.K. Rowling attends the European Premiere of 'Fantastic Beasts and Where Tto Find Them' at Leicester Square in London, Britain, 15 November 2016. The movie opens in British cinemas on 18 November.  EPA/HAYOUNG JEON

„Икабог“ на Дж. К. Роулинг безплатно на български език

Писателката реши да подари приказката на семействата у нас и по целия свят заради ограниченията, …