Начало / Свят / Иванка Тръмп – с втора книга

Иванка Тръмп – с втора книга

Ivanka_Trump_2009_(b)В разгара на кандидат-президентската кампания на баща си Доналд Тръмп, Иванка Тръмп пише втората си книга, обяви www.businessinsider.com. Новият й труд е озаглавен „Women Who Work: Redefining the Rules for Success“ и ще съдържа съвети за успех на жените на работа.

Първата дъщеря на магната Тръмп е популярна с модната си линия и работата си за „Организацията Тръмп“. Тя призна, че идеята за новата книга е дошла от специална категория, създадена за личния й интернет сайт.
„В последните две години екипът ми и аз сме фокусирани да направим сайта IvankaTrump.com най-обичаната и ползвана от бизнес дамите платформа с мъдро и умно съдържание, готови решения и съвети за работещите жени. Много съм щастлива, че този проект се разраства и вече ще имаме и книга“, сподели Иванка Тръмп.

В книгата си тя ще предложи нова визия за това, как жените да бъдат успешни в офиса. „Благодаря на поколението жени, които бяха преди нас и се бориха упорито, за да заемат мястото на масата на управлението. Днешните жени, т.нар. милениуми, могат вече да правят нещата по-различно и да не служат на стереотипа – работа от 9 до 5, а да вървят свободно по пътя на перфектните си кариери“, казва още Тръмп.

През 2009 г. тя написа първата си книга, отново насочена към професионалната реализация на съвремениците си: „Козът Тръмп“.