Начало / Свят / „Семейни събития“ отложиха излизането на новата книга на Иванка Тръмп

„Семейни събития“ отложиха излизането на новата книга на Иванка Тръмп

2009-10-cn-ivanka-trump-jewelry1„Промени в живота“ станаха причина Иванка Тръмп да отложи излизането на новата си книга „Women Who Work from early March to early May“. Естествено, промените се дължат на встъпването в длъжност на 45-тия президент на САЩ – баща й Доналд Тръмп днес.

Книгата трябваше да излезе в началото на годината, но издателите „Портфолио“, които са подразделение на „Пенгуин“, я отложиха за 2 май. Книгата на Иванка бе започната в началото на кампанията на Доналд за президентските избори и бе написана до победата му през ноември. Авторката Тръмп обаче поиска отлагане, за да може да допише книгата във връзка с успеха в надпреварата с Хилари Клинтън.

Очаква се съпругът на Иванка – Джаред Къшнър, да стане един от съветниците на президента в администрацията му. Затова цялото семейство се мести от Ню Йорк във Вашингтон. „Трябва да се съобразим с тези моментни промени в живота на Иванка и да й дадем време да се установи заедно с децата си в новия си дом и град“, съобщиха в официално писмо до медиите от „Портфолио“.

Това ще е втора книга за Иванка, която през 2009 г. написа „Козът Тръмп“. Тя дарява приходите от писателската си дейност за благотворителност.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

56965415_1894277944011655_4646606361696665600_o

Екологичният ни дълг се равнява на моралния

Спорно е в кое сме по-безотговорни – в отношението към природата или помежду си Проблемите …