Начало / Свят / „Семейни събития“ отложиха излизането на новата книга на Иванка Тръмп

„Семейни събития“ отложиха излизането на новата книга на Иванка Тръмп

2009-10-cn-ivanka-trump-jewelry1„Промени в живота“ станаха причина Иванка Тръмп да отложи излизането на новата си книга „Women Who Work from early March to early May“. Естествено, промените се дължат на встъпването в длъжност на 45-тия президент на САЩ – баща й Доналд Тръмп днес.

Книгата трябваше да излезе в началото на годината, но издателите „Портфолио“, които са подразделение на „Пенгуин“, я отложиха за 2 май. Книгата на Иванка бе започната в началото на кампанията на Доналд за президентските избори и бе написана до победата му през ноември. Авторката Тръмп обаче поиска отлагане, за да може да допише книгата във връзка с успеха в надпреварата с Хилари Клинтън.

Очаква се съпругът на Иванка – Джаред Къшнър, да стане един от съветниците на президента в администрацията му. Затова цялото семейство се мести от Ню Йорк във Вашингтон. „Трябва да се съобразим с тези моментни промени в живота на Иванка и да й дадем време да се установи заедно с децата си в новия си дом и град“, съобщиха в официално писмо до медиите от „Портфолио“.

Това ще е втора книга за Иванка, която през 2009 г. написа „Козът Тръмп“. Тя дарява приходите от писателската си дейност за благотворителност.

Прочетете още

Stephanie-Grisham-book-latest-Melania-used-photos-for-revenge

Книга описва срамните ситуации в Белия дом

Стефани Гришам разкрива още проблеми покрай Тръмп I’ll Take Your Questions Now е детайлно описание …