Начало / България / Авторката на „Клетъчно пробуждане” е вече в България

Авторката на „Клетъчно пробуждане” е вече в България

Барбара Рен пристигна за премиерата на книгата си

Утре, 20 октомври, от 18,30 ч в столичния Дом на архитекта (ул. Кракра №11) ще бъде представена книгата на Барбара Рен „Клетъчно пробуждане”. Авторката е вече в България. Те ще присъства на премиерата и ще води семинара по холистична медицина и клинична нутрициология.

Барбара Рен преподава и изнася лекции повече от 27 години, учейки хората на различен подход към здравето чрез хранене и лечебни техники. Създаденият от нея Институт по естествено хранене прилага уникален подход, който води към излекуване на тялото, така че то да може да откликва положително на извършващите се промени.

Първият контакт на Барбара Рен с медицинската професия е на 18 години като студент – медицинска сестра в престижната болница „Сейнт Мери, в Падингтън – централен Лондон. През това време тя развива анорексия, която продължава да бъде проблем в продължение на много години. След това Барбара е работила в Юнивърсити Колидж Хоспитъл, в Лондон, с пациенти с рак на щитовидната жлеза.

В следващите десет години тя създава семейство и ражда 4 деца. След раждането на 4-тото дете, Барбара развива симптоми на МС – Множествена склероза и почти се обездвижва. Медицината остава без отговори за здравословните й проблеми и така, тя поема пълната отговорност за собственото си изцеление. Прочела е голяма част от предлаганата литература и е успяла да създаде своя собствена философия за изцелението.

Премества се в Девън, югозападна Англия и участва в основаването на мрежа от клиники (Natural Health Network Clinic). Тя започва да практикува като диетолог в местната GP практика. От тези обвързаности Барбара още повече развива своята философия и започва да вижда цалостната картина – серията от връзки, а не изолирания случаи.

Истинското изпитание за философията на Барбара е да се излекува. Тя започва да прилага всичките си идеи в работата си и се впуска по пътя към възстановяването. Процесът е много успешен и нейното изцеление се явява кулминация на години предварителна работа, и всичко това, преди да роди петото си дете, на 43 години. По време на тази бременност Барбара е съосновател на Институт по диетология The College of Dietary Therapy, където тя започва да споделя своите идеи с ученици. Този колеж съществува от 1982 до 1989 и обучава много диетолози.

Повече подробности за семинара тук
Книгата на Барбара Рен „Клетъчно пробуждане“ тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …