На фокус
Начало / Свят / Неиздадената биография на Стив Джобс е най-поръчваната книга в „Амазон”

Неиздадената биография на Стив Джобс е най-поръчваната книга в „Амазон”

Хрониката на Уолтър Айзъксън ще излезе от печат на 24 октомври

Все още неиздадената биография на Стив Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, стана най-поръчваната книга в „Амазон” часове след смъртта му в сряда, съобщи „Лос Анджелис таймс”.

Книгата е единственият разказ за живота на основателя и визионера на „Епъл”, писана с неговото съдействие и одобрение, и се очаква с голям интерес. Биографът му е проучвал подробно живота му чрез разговори в „Епъл”, със семейството, приятелите и колегите му. Айзъксън е автор на хроники за Алберт Айнщайн, Бен Франклин и Хенри Кисинджър.

Биографията на Джобс първоначално трябваше да излезе от печат през март 2012 г. и да се казва „iСтив“. Впоследствие датата беше изтеглена на 21 ноември 2011 г., а заглавието беше променено на „Стив Джобс”. В края на август, когато Джобс подаде оставка от поста главен изпълнителен директор на „Епъл“ по здравословни причини, беше съобщено, че биографията му ще бъде спешно дописана, за да включи и това събитие. Сега датата е преместена още по-напред и се очаква книгата да се продава от 24 октомври.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226024_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (20 март – 26 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Времеубежище (трето издание) от Георги Господинов 2. Войната на буквите от Людмила …