Начало / България / „Твоето компетентно дете” излиза и на български

„Твоето компетентно дете” излиза и на български

Книгата ще бъде представена в рамките на инициативата „Форум Родителство”

„Вдъхновяващ наръчник за всеки, който иска да създаде семейство, в което отделният индивид има възможност да расте и да се развива” , е оценката на авторитетното издание „Publishers Weekly” за книгата на датчанина Йеспер Юл „Твоето компетентно дете”. Това изследване е вече достъпно и за българските читатели. Премиерата ще се състои на 8 октомври в „Модерен театър”, София. От 10 до 18 часа в рамките на „Форум Родителство” книгата ще бъде поставена на широко обсъждане.

Йеспер Юл (Дания, 1948 г.) е международно признат автор, семеен терапевт, педагог и оратор, който развива дейност в над 15 страни из целия свят.

През последните две десетилетия Юл формулира нова парадигма за отглеждането на децата и насърчаване на личното им и социално развитие. Основната му цел е да вдъхновява, подкрепя и помага на родители и специалисти в името на социалното и умствено здраве на новото поколение, като предлага алтернативи на неправилните начини, по които сме гледали, и за жалост продължаваме да гледаме, децата си.

Автор е на една дузина книги, посветени на семейството и децата. Най-популярната сред тях, Твоето компетентно дете (1995), е преведена на 18 езика.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

ddd6b542621bb68904c090c2d5490326

Георги Дюлгеров: Аз съм за качествения зрител, който ще помни филма

Новата книга на режисьора ще бъде представена първо в Бургас „Биография на моите филми“ от …