Начало / Свят / „Рандъм Хаус” ще публикува автобиографията на Род Стюарт

„Рандъм Хаус” ще публикува автобиографията на Род Стюарт

„Имам доста колоритен живот, познавам някои забележителни хора и имам голям опит, който искам да споделя”, заявява певецът

Издателството „Рандъм Хаус” ще публикува автобиографията на рокендрол изпълнителя Род Стюарт, предава thebookseller.com. Книгата, чието заглавие е още неизвестно, ще се появи на пазара през октомври 2012 г. едновременно както на хартия, така и в електронен и аудио формат.

Относно решението си да пише мемоари, певецът казва: „Мислих дълго и сериозно, преди да реша да пиша тази книга. Твърдо съм решен да разкажа всичко. Имам доста колоритен живот, познавам някои забележителни хора и имам голям опит, който искам да споделя. След близо 50 години в музикалния бизнес – вече е време”.

Сюзън Сандън от издателството коментира: „Род Стюарт е един от малкото музиканти, които заслужават определението „рокендрол легенда”. Той е икона, историята на живота му ще възхити читатели и фенове на музиката по целия свят”.

Род Стюарт е британски рок-изпълнител, роден през 1945 г. Кариерата му започва в средата на 60-те години на ХХ век, като до 1975 г. участва и в различни групи, най-известна от които „Фейсис” – създадена от самия него. От 1975 г. насам има изцяло солова кариера. Има характерен глас, познат на музикалните фенове по цял свят. Албумите му са продадени в над 100 милиона копия. Носител е на награда „Грами”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

2021-03-01_04-39-19_071

Мартенички от книги

Закичваме се с хубави четива – и посрещаме пролетта Насред всичкото изобилие от мартеници решихме …