Начало / България / Излиза нов прочит на „Завръщането на джедаите”

Излиза нов прочит на „Завръщането на джедаите”

„Егмонт” продължава пътешествието към „Междузвездни войни: Силата се пробужда” с най-новото заглавие, посветено на междугалактическата сага. След „Принцесата, разбойникът и фермерското момче” – оригинален преразказ на „Нова надежда”, и „И какво? Ще ставаш джедай ли?” – нов прочит на „Империята отвръща на удара”, на българския книжен пазар утре, 21 ноември, ще излезе „Внимавай със силата на тъмната страна” от Том Енгълбергер.

Завладяващият преразказ на „Завръщането на джедаите” ще увлече читателите в класическата битка между доброто и злото през една неповторима гледна точка и на езика на днешните младежи. Несъмнено по-зрелите фенове на сагата Междузвездни войни също ще оценят този роман.

„Това е историята от „Междузвездни войни“ и включва всичко – Джаба, Боба, Уикет, Ребо, Ниен Нанба, „Това е капан!“, Люк, който се превърта във въздуха, за да грабне лазерния си меч, скоростните мотори, Йода, духът на Йода, ранкора, Хилядолетния сокол, Уедж, Ландо, Люк, Лея, Хан, Чуи, Cи Трипио, A2… Но тук участват и втората Звезда на смъртта, противната зла усмивка на императора и последният сблъсък на Люк с Дарт Вейдър“, се казва в анотацията на книгата.

За Том Енгълбергер писането е като редене на пъзел – той свързва герои, проблеми и случки, а след малко суетня и врява се появява поредният му книжен шедьовър. Работил е като репортер, биолог-изследовател и какво ли още не.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

danail_naydenov_2

Кинокритикът Данаил Найденов: Мечтата на Лукас промени попкултурата

Едва ли има човек, който да остане безучастен към филмите и личността на Джордж Лукас, …