Начало / Свят / 12 расови мъже популяризират библиотеките в календар

12 расови мъже популяризират библиотеките в календар

Красавците са с различни професии, обединява ги страстта към четенето

Могат ли неизвестни мъже да бъдат „календарни момичета” при това на календар на библиотеките, пита „Лос Анджелис таймс”.

Въпросът е реторичен, тъй като на пазара в САЩ вече се продава уникален календар със снимки на 12 млади хубавци, които не са знаменитости, но пък обичат книгите и библиотеките. Те обаче не са типичните очилати книжни плъхове, а секси парчета, които със сигурност ще популяризират както четенето, така и фирмите, за които работят. На блога на Опра Уинфри красавците са наречени „изключително расови”. Кои са те?

Например Зак – мъжът „Месец януари” е фен на книжарница Housing Works в Сохо, Ню Йорк. Работи като асистент съдия в ръгби клуб. В свободните си дни се изявява като доброволец на уникалната медицинска амбулатория в Сентръл парк, която предоставя безплатна спешна помощ. Любимо занимание – да кара велосипед из Ню Йорк.

„Месец февруари” – Ерик от Тексас. Той е мениджър на библиотечен сайт. Има жена и дете и в момента работи върху доктората си.

Деймън от Чикаго – „Месец октомври”, и работи в библиотека от 11 години. В свободното си време обича фитнеса, плажа и музиката. Понякога и трите едновременно.

На страницата, рекламираща календара, моделите му са написали: „Ние, разбира се, сме професионалисти. Творчески натури сме. Ние сме страстни. Ние сме радикали и консерватори, християни и будисти. Опитваме са да използваме предимствата, които имаме. Ние сме мъжете от народа.”

Прочетете още

С актрисата Лили Сучева, която чете откъс от романана премиерата_

Гергана Лаптева за новата си книга: Написах „Момичето от портрета“ с тангата на Гардел и Пиацола

Шепа българи в чужд свят са съхранили страната в сърцата си Книга след книга, стилът …