Начало / Свят / 12 расови мъже популяризират библиотеките в календар

12 расови мъже популяризират библиотеките в календар

Красавците са с различни професии, обединява ги страстта към четенето

Могат ли неизвестни мъже да бъдат „календарни момичета” при това на календар на библиотеките, пита „Лос Анджелис таймс”.

Въпросът е реторичен, тъй като на пазара в САЩ вече се продава уникален календар със снимки на 12 млади хубавци, които не са знаменитости, но пък обичат книгите и библиотеките. Те обаче не са типичните очилати книжни плъхове, а секси парчета, които със сигурност ще популяризират както четенето, така и фирмите, за които работят. На блога на Опра Уинфри красавците са наречени „изключително расови”. Кои са те?

Например Зак – мъжът „Месец януари” е фен на книжарница Housing Works в Сохо, Ню Йорк. Работи като асистент съдия в ръгби клуб. В свободните си дни се изявява като доброволец на уникалната медицинска амбулатория в Сентръл парк, която предоставя безплатна спешна помощ. Любимо занимание – да кара велосипед из Ню Йорк.

„Месец февруари” – Ерик от Тексас. Той е мениджър на библиотечен сайт. Има жена и дете и в момента работи върху доктората си.

Деймън от Чикаго – „Месец октомври”, и работи в библиотека от 11 години. В свободното си време обича фитнеса, плажа и музиката. Понякога и трите едновременно.

На страницата, рекламираща календара, моделите му са написали: „Ние, разбира се, сме професионалисти. Творчески натури сме. Ние сме страстни. Ние сме радикали и консерватори, християни и будисти. Опитваме са да използваме предимствата, които имаме. Ние сме мъжете от народа.”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

2389samladeVerk

Роман за любовта към книгите спечели наградата „Август Стриндберг”

Най-престижното шведско отличие отиде при Лидия Сандгрен Психолог по образование, тя работи върху дебюта си …