Начало / Свят / Култови герои на Майкъл Конъли обединяват сили в нов роман

Култови герои на Майкъл Конъли обединяват сили в нов роман

Култовите герои на Майкъл Конъли  – детектив Хари Бош и неконвенционалния адвокат Мики Холър, ще обединят сили в новия роман на американския писател, съобщи „USA Today“. Книгата е със заглавие „The Crossing“ и ще бъде на англоезичния книжен пазар от утре. Издателство е „Little, Brown“.

Детектив Хари Бош се е пенсионирал от полицейското управление на Лос Анджелис, но неговият полубрат, адвокатът Мики Холър, се нуждае от помощта му. Жена е брутално убита и всички доказателства сочат към клиент на Холър, бивш член на престъпна организация, който би трябвало да е загърбил миналото си. Макар случаят да изглежда ясен, Холър е сигурен, че всичко е нагласено.

Бош чувства, че ще предаде всичко, в което вярва, ако работи за защитата. Против инстинктите си той все пак решава да помогне на Мики. Когато Хари започва да дълбае все по-дълбоко в случая, той разбира, че не само е преследвач, но и преследван. В този заплетен роман с бързо развиващо се действие, неочаквани обрати и майсторски изграден съспенс, Майкъл Конъли за пореден път доказва, че е един от най-добрите автори на трилъри в съвременната литература.

Свързани заглавия
Любимите 10 книги на Майкъл Конъли
„Амазон“ ще излъчи сериал за героя на Майкъл Конъли, Хари Бош

Майкъл Конъли: Остарях заедно с Хари Бош. Ще се намразя, ако го убия

Книги от Майкъл Конъли тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

stf,small,600x600-c,0,0,1000,1000.u1

Топ книгата: Майкъл Конъли е в най-добрата си форма

„Два вида истина“ превзе класацията някак с лекота – и потвърди онова, което добре знаем …