Начало / Свят / Култови герои на Майкъл Конъли обединяват сили в нов роман

Култови герои на Майкъл Конъли обединяват сили в нов роман

Култовите герои на Майкъл Конъли  – детектив Хари Бош и неконвенционалния адвокат Мики Холър, ще обединят сили в новия роман на американския писател, съобщи „USA Today“. Книгата е със заглавие „The Crossing“ и ще бъде на англоезичния книжен пазар от утре. Издателство е „Little, Brown“.

Детектив Хари Бош се е пенсионирал от полицейското управление на Лос Анджелис, но неговият полубрат, адвокатът Мики Холър, се нуждае от помощта му. Жена е брутално убита и всички доказателства сочат към клиент на Холър, бивш член на престъпна организация, който би трябвало да е загърбил миналото си. Макар случаят да изглежда ясен, Холър е сигурен, че всичко е нагласено.

Бош чувства, че ще предаде всичко, в което вярва, ако работи за защитата. Против инстинктите си той все пак решава да помогне на Мики. Когато Хари започва да дълбае все по-дълбоко в случая, той разбира, че не само е преследвач, но и преследван. В този заплетен роман с бързо развиващо се действие, неочаквани обрати и майсторски изграден съспенс, Майкъл Конъли за пореден път доказва, че е един от най-добрите автори на трилъри в съвременната литература.

Свързани заглавия
Любимите 10 книги на Майкъл Конъли
„Амазон“ ще излъчи сериал за героя на Майкъл Конъли, Хари Бош

Майкъл Конъли: Остарях заедно с Хари Бош. Ще се намразя, ако го убия

Книги от Майкъл Конъли тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

steve-400x380

13 любопитни факта за автора на „Тринайсет“ Стив Кавана

Стив Кавана е ново име на българския книжен пазар, но има потенциал да стане наш …