Начало / Свят / Излезе продължението на „Girl Online“ от Зоела

Излезе продължението на „Girl Online“ от Зоела

Продължението на бестселъра „Girl Online“ от YouTube звездата Зоуи Съг (Зоела) е вече на англоезичния книжен пазар, съобщи британският „Телеграф“. Заглавието на книгата е „Girl Online: On Tour“. Очаква се тя да има успех не по-малък от този на своята предшественичка. Билетите за първото промоционално участие на влогърката бяха разпродадени за 5 минути след пускането им в продажба.

Съг ще бъде първо в Брайтън. Следват участия в Лондон, Бристъл, Лийдс, Единбург и Дъблин. Точният адрес ще бъде изпращан на притежателите на билети по имейл 48 часа преди съответното събитие.

Зоела има страхотен успех в YouTube, където стартира канала си през 2009 г. Към днешна дата има над 9,2 милиона абонамента там и над 5,8 милиона последователи в социалната мрежа „Инстаграм“. Тя си спечели легиони фенове тийнейджъри с видеата си на теми като борба с липсата на самочувствие и инструкции за гримиране. През януари Съг беше определена за една от 500-те най-влиятелни личности във Великобритания от „Debretts“. Дори има нейна восъчна фигура в музей на мадам Тюсо, заедно с приятеля й Алфи Дейс.

„Girl Online“ беше най-бързо продаващата се книга за 2014 г. Бяха купени 78 109 копия едва за седмица. Зоуи Съг получи много критики, когато се разбра, че дебютния й роман е всъщност дело на писател в сянка. За да опровергае критиците, влогърката е написала абсолютно самостоятелно втория си роман, под наблюдението на редакторката Ейми Олуорд. Съг сподели:

„Много ми хареса да работя с Ейми. Тя ми даде толкова много полезни съвети за процеса на писане и как да развивам писателските си умения. Прекрасно е, че имах възможността да се уча от нея.“

Припомняме, че „Girl Online“ ще излезе у нас на 26 октомври. Книгата ще бъде публикувана от издателска къща „Кръгозор“.

Свързани заглавия
Уби ли видеото книжната звезда? Възходът на авторите от „Youtube“
„Girl Online” на Зоела в книжарниците от 26 октомври

Фотоконкурс предшества публикуването на „Girl Online” на Зоела (видео)

Дебютният роман на интернет звездата Зоела ще излезе и на български

От „YouTube“ звезди към автори на бестселъри

„YouTube“ звездата Зоела с нова книга в края на годината

„Girl Online“ тук

Прочетете още

maxresdefault

Баба-ютубърка влезе сред най-четените в Южна Корея

Месечната класация предлага бизнес, есеистика и философия Десетте книги подреждаме на базата на продажбите в …