Начало / България / „Срещи с отвъдното” е новата поредица на издателство „Слънце”

„Срещи с отвъдното” е новата поредица на издателство „Слънце”

Издателство „Слънце” стартира поредицата „Срещи с отвъдното” с „Има живот след смъртта“ на  Тереза Ченг. Книгата ще бъде в книжарниците от 15 октомври.

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с автентични истории на хора, които са успели да се докоснат до отвъдното, зървайки „другата страна“, и са контактували с духовете на починалите си близки. Мъж вижда тъмен тунел с успокоителна светлина в края и изминава част от него по време на хирургична операция, друг попада в ярко и красиво неземно място и там се среща с починалия си баща. Разкази на медицински сестри, които свидетелстват за срещи на техни пациенти с ангели хранители, писма с необясними знаци, даряващи утеха на близките на починалите, и още много други интересни истории са подбрани в книгата. Авторката разказва за знаци, с които мъртвите показват на близките си, че не са напуснали окончателно света и че макар и невидими, продължават да бъдат около тях. Това са звуци, усещания, миризми, които по някакъв начин напомнят за конкретен починал човек.

Тереза Ченг  е британска писателка, авторка е на над 25 книги за самоусъвършенстване, паранормално и езотерика. Живее в Оксфорд.

„Има живот след смъртта“ тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

asterix-creator-albert-uderzo-dead-92-heart-attack-1212248-1280x0

Създателят на Астерикс почина на 93

Брой 37 на любимия комикс предсказва дори коронавируса Седмицата донесе и тъжна вест – на …