Начало / България / Третата рисувателна книга на Джохана Басфорд ще излезе на 27 октомври

Третата рисувателна книга на Джохана Басфорд ще излезе на 27 октомври

В края на октомври на български език ще излезе и третата рисувателна книга на шотландската художничка Джохана Басфорд – автор на бестселърите „Тайната градина“ и „Омагьосанта гора“, съобщи издателство Софтпрес“.

Новото заглавие е „Изгубен океан“, а премиерата на българското издание ще бъде на 27 октомври, когато книгата излиза в цял свят.

„Изгубен океан“ разкрива тайнствени дълбини, където са скътани коралови градини, чудати морски обитатели и отломки от потънали кораби. Страниците й са приютили безценни съкровища – детайлни илюстрации, които подмамват читателя да ги оцвети, като развихри въображението си.

За Коледа пък всички почитатели на оцветяването ще се изправят пред ново креативно предизвикателство – да създадат сами коледните си картички, защото освен „Изгубен океан“, „Софтпрес“ ще издаде и двете колекции с пощенски картички по първите книги на Басфорд.

Книгите с картички „Тайната градина“ и „Омагьосаната гора“  ще съдържат по 20 от най-красивите и предпочитани дизайни от съответното издание и ще бъдат отпечатани на подходящ плътен картон.

Джохана Басфорд е първата дама на новото поколение създатели на арт книги, а новаторският й стил преобрази завинаги книжната индустрия.

Свързани заглавия

17% от продадените книги в Бразилия за май са за оцветяване за възрастни

Книгите на Джохана Басфорд са вече в книжарниците

Джохана Басфорд: Не стремежът към съвършенство е важен, а това да оставиш своята следа

Световният хит „Тайната градина“ за оцветяване ще излезе и на български

Книжка за оцветяване за възрастни стана бестселър

Книгите на Джохана Басфорд  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

drag1

Огнедишащи книги за радост на най-малките

Всяко дете ще се зарадва, ако от корицата го гледа… дракон Почти митичните създания се …