Начало / Свят / Авторите на бестселъри Джеймс Ролинс и Стив Бери работят заедно

Авторите на бестселъри Джеймс Ролинс и Стив Бери работят заедно

Кризата събра яростните конкуренти в общ проект

Във време на жестока конкуренция двама от най-популярните автори на трилъри Джеймс Ролинс и Стив Бери работят заедно, пише „USA Today”. Преди 2 седмици двамата заедно промотираха своите нови книги – „Дяволската колония” от Ролинс и „Ключът Джеферсън” от Бери. Едва ли е съвпадение, че и на двете корици е мемориала на Томас Джеферсън.

Двамата писатели планират да продължат своето партньорство. Те ще направят семинар на 5 и 6 август в Музея на историята и индустрията в Сиатъл. По-късно същата седмица ще говорят и на събиране на Асоциацията на писателите във Вашингтон.

Писателите поддържат добри отношения и с други автори в жанра. Например миналата есен заедно със създателя на Рабмо Дейвид Морел, Дъглас Престън и Анди Харп ходиха до Персийския залив, за да събират материал и вдъхновение. Те посетиха и военната болница за ветерани.

Джеймс Ролинс и Стив Бери са известни автори в жанра трилър. На български от Ролинс могат да бъдат намерени „Дяволската колония”, „Олтарът на Рая”, „Черният орден” и др. От Бери в книжарниците са: „Гробницата на императора”, „Парижка вендета”, „Венецианско предателство” и др.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

booktrib_GamblingMan-scaled

Дейвид Балдачи зарадва феновете си с нов трилър

Новата му серия бързо се сдобива с популярност Алойшъс Арчър, както се казва главният ѝ …