Начало / Свят / Съпругата на Анди Мъри пише детска книга

Съпругата на Анди Мъри пише детска книга

Съпругата на известния тенисист Анди Мъри, Ким Сиърс, ще напише детска книга, съобщи thebookseller.com. Книгата ще бъде със заглавие „How to Look After Your Human: A Dog’s Guide“ и ще бъде на англоезичния пазар през юни 2016 г. Като неин автор ще бъде посочен кучето на Сиърс, Маги Мейхем. Изданието ще представлява гид за разбирателство между кучета и хора. Издателство е „Frances Lincoln“.

Книжката ще бъде илюстрирана от Хелън Ханкокс. Заглавието ще излезе едновременно в Обединеното кралство, САЩ и Австралия. Кучето на Сиърс и двукратния шампион от турнири от Големия шлем е превърнато в публична личност от съпругата на спортиста, като то дори има свой профил в социалната мрежа „Туитър“.

„Маги Мейхем предлага някои много полезни и забавни съвети. Читателите няма да устоят на нейния чар. Връзката й с Ким Сиърс искрено ще ги разсмее“, коментира издателката Рейчъл Уилямс.

Приходите от продажбите ще отидат за благотворителни организации, които защитават правата на животните.

Анди Мъри в момента се намира на трета позиция в световната ранглиста. Той пренаписа историята на тениса през 2013 г., когато спечели „Уимбълдън“ и донесе първа титла от Големия шлем на Великобритания от 30-те години на миналия век.

Фото: twitter.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

web banner_

Четирите акцента на септември

Влизаме в есента с тези хубави заглавия, които ще ни съпровождат през целия месец   „Огледалния …