Начало / Свят / Бившият футболист Роби Савидж ще публикува книга следващия месец

Бившият футболист Роби Савидж ще публикува книга следващия месец

Бившият футболист и настоящ телевизионен коментатор Роби Савидж ще публикува книга следващия месец, съобщи thebookseller.com. „I’ll Tell You What…“ ще излезе на 8 октомври. Издателство е „Constable“. Савидж ще разкаже любопитни истории от 18-годишната си професионална кариера. Това ще бъде втора книга за уелсеца след автобиографията „Savage!: The Robbie Savage Autobiography“, която беше публикувана скоро след неговото отказване през 2011 г.

„Много съм доволен, че ще публикувам втората си книга, особено след като ми дадоха пълна свобода на действие. Преживял съм много във футбола и нямам търпение да ви разкажа неща, които просто са прекалено добри, за да ги пропуснете“, коментира авторът.

Савидж е роден през 1974 г. Продукт е на школата на „Манчестър Юнайтед“. Той има 346 мача във Висшата лига на Англия, където е защитавал цветовете на 4 отбора – „Лестър“, „Бирмингам“, „Блекбърн“ и „Дарби Каунти“. Бил е капитан и на четирите клуба. Савидж има и 39 участия с националния отбор на родината си.

Фото: twitter.com/robbiesavage8

Прочетете още

файл за изтегляне

Четирите книжни акцента на ноември в „Хеликон“

Ще ги намерите през целия месец във всяка от нашите книжарници  „Бъди полезен“, призовава Арнолд Шварценегер. …