Начало / България / ИК „Ера“ пуска три нови книги от поредицата „Агата Кристи“

ИК „Ера“ пуска три нови книги от поредицата „Агата Кристи“

Три нови книги от майсторката на криминалната литература Агата Кристи ще се появят на българския книжен пазар до дни. „Безмълвният свидетел“, „Съдружници срещу престъплението“ и „Загадката от Ситафорд“ ще попълнят на 10 септември серията от именитата британка, която достигна до 65 книги.

Герой в „Безмълвният свидетел“ е прочутият белгиец Еркюл Поаро. Детективът разследва произшествие, довело до смъртта на Емили Аръндел.

„Съдружници срещу престъплението“ ще срещне читателите със симпатичните младежи Томи и Тапънс. Двамата са съучастници в разгадаването на престъпления в цяла поредица объркващи и сложни разследвания, след като поемат управлението на детективска агенция. Кражба на розова перла, пробождане на голф игрище, криптирани съобщения на страниците с обяви, изчезнала дама и дори сандвичи с отровен мармалад са само част от интересните случаи, които се трупат пред вратата им.

В „Загадката от Ситафорд“ Кристи разказва за мистерия, свързана с убийството на капитан Тревелян, намерен мъртъв в почти недостъпната си къща сред преспите.

Книги от Агата Кристи тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

228485_b

Тайни, които ще разтърсят цялата страна

Най-новото заглавие от скандинавския ноар у нас е романът „Черен мрак“ на Рагнар Йонасон. Заслепяващата …