Начало / България / Седемнадесета книга на Мариян Иванов

Седемнадесета книга на Мариян Иванов

„Ало, докторе?” с премиера в столичната „Хеликон-Витоша”


Зорка Угринова и Мариян Иванов ще представят книгата си „Ало, докторе?” на 16 юни, четвъртък, от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”.

Д-р Мариян Иванов е специалист по вътрешни болести и хомеопатия . Автор е на 17 книги , в които споделя дългогодишния си опит . Той е първият председател на Българската медицинска хомеопатична организация след нейното създаване, дългогодишен член на Управителния съвет на БМХО. Дългогодишен преподавател по Клинична хомеопатия към Центъра за обучение и развитие на хомеопатията (ЦОРХ).

Д-р Зорка Угринова е специалист по обща медицина и хомеопатия. Тя е дългогодишен административен секретар на БМХО и асоцииран преподавател по Клинична хомеопатия на студенти по медицина към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет към Медицински университет, гр. София. Дългогодишен преподавател по Клинична хомеопатия към ЦОРХ. Това е третата й книга, като съавтор на Мариян Иванов.

„Ало, докторе?” не е предназначена за самолечение и не може да замести преглед при лекар хомеопат. Тя е надежден практически справочник за бърза ориентация и ефикасна първа помощ.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

dve

Имената на седмицата – честваме Шарлот Бронте и Петя Дубарова

163 години делят рождените им дни Има обаче и нещо общо между тях – и …