Начало / България / Седемнадесета книга на Мариян Иванов

Седемнадесета книга на Мариян Иванов

„Ало, докторе?” с премиера в столичната „Хеликон-Витоша”


Зорка Угринова и Мариян Иванов ще представят книгата си „Ало, докторе?” на 16 юни, четвъртък, от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”.

Д-р Мариян Иванов е специалист по вътрешни болести и хомеопатия . Автор е на 17 книги , в които споделя дългогодишния си опит . Той е първият председател на Българската медицинска хомеопатична организация след нейното създаване, дългогодишен член на Управителния съвет на БМХО. Дългогодишен преподавател по Клинична хомеопатия към Центъра за обучение и развитие на хомеопатията (ЦОРХ).

Д-р Зорка Угринова е специалист по обща медицина и хомеопатия. Тя е дългогодишен административен секретар на БМХО и асоцииран преподавател по Клинична хомеопатия на студенти по медицина към катедра Фармакология и токсикология, Медицински факултет към Медицински университет, гр. София. Дългогодишен преподавател по Клинична хомеопатия към ЦОРХ. Това е третата й книга, като съавтор на Мариян Иванов.

„Ало, докторе?” не е предназначена за самолечение и не може да замести преглед при лекар хомеопат. Тя е надежден практически справочник за бърза ориентация и ефикасна първа помощ.

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …