Начало / Свят / Новата биография на Доналд Тръмп излиза по-рано – още през октомври

Новата биография на Доналд Тръмп излиза по-рано – още през октомври

Новата биография на Доналд Тръмп ще излезе по-рано от първоначалните планове, съобщи „Лос Анджелис Таймс“. „Never Enough: Donald Trump and the Pursuit of Success“ ще бъде на англоезичния книжен пазар на 6 октомври, а не както се очакваше – през януари 2016 г. Автор на книгата е журналистът Майкъл Д’Антонио. Причина за промяната е фактът, че Тръмп е кандидат на Републиканската партия за президент на изборите в САЩ догодина и е особено актуален в последно време.

Изданието ще представлява подробно описание на превръщането на Тръмп в една от най-влиятелните фигури в доминираната от медиите епоха, в която живеем. Сериозна част от книгата е съставена от поредица интервюта с бизнесмена, в които той говори за децата си, живота, бизнес и политика. Интервюирани са и бившите му съпруги Ивана Зелничкова и Марла Мейпълс.

Не е ясно дали е засегнат разразилия се скоро скандал, в който Ивана разкри, че Тръмп я е принуждавал да прави секс с него против волята й. В тази връзка адвокат на магната заяви, че „няма как да изнасилиш брачния си партньор“ и по-късно се извини за изказването си. Най-голямото предизвикателство пред биографията е дали тя ще успее да представи обективно многото противоречия и скандални изказвания на бизнесмена. Според противниците на Тръмп неговата кандидатура за президент на САЩ е смехотворна и съизмерима с тази на Сара Пейлин през 2008 г.

69-годишният Доналд Тръмп има вече публикувани 4 автобиографии. Това са „Trump: The Art of the Deal“ (1987 г.), „Тръмп: Как да станеш богат“ (2004 г.), „Trump — Think Big and Kick Ass in Business and Life“ (2007 г.) и „Trump — Never Give Up: How I Turned My Biggest Challenges into Success“ (2008 г.). Автор е и на други гидове за бизнес успехи.

Свързани заглавия
Доналд Тръмп: Винаги има възможности, трябва да си нащрек и да ги използваш

Книги от Доналд Тръмп тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

1468897741

Биография описва Първата дама на САЩ като тиха и опасна

Големият враг на Мелания е заварената Иванка Тръмп The Art of Her Deal е с …