Начало / Свят / Новата биография на Доналд Тръмп излиза по-рано – още през октомври

Новата биография на Доналд Тръмп излиза по-рано – още през октомври

Новата биография на Доналд Тръмп ще излезе по-рано от първоначалните планове, съобщи „Лос Анджелис Таймс“. „Never Enough: Donald Trump and the Pursuit of Success“ ще бъде на англоезичния книжен пазар на 6 октомври, а не както се очакваше – през януари 2016 г. Автор на книгата е журналистът Майкъл Д’Антонио. Причина за промяната е фактът, че Тръмп е кандидат на Републиканската партия за президент на изборите в САЩ догодина и е особено актуален в последно време.

Изданието ще представлява подробно описание на превръщането на Тръмп в една от най-влиятелните фигури в доминираната от медиите епоха, в която живеем. Сериозна част от книгата е съставена от поредица интервюта с бизнесмена, в които той говори за децата си, живота, бизнес и политика. Интервюирани са и бившите му съпруги Ивана Зелничкова и Марла Мейпълс.

Не е ясно дали е засегнат разразилия се скоро скандал, в който Ивана разкри, че Тръмп я е принуждавал да прави секс с него против волята й. В тази връзка адвокат на магната заяви, че „няма как да изнасилиш брачния си партньор“ и по-късно се извини за изказването си. Най-голямото предизвикателство пред биографията е дали тя ще успее да представи обективно многото противоречия и скандални изказвания на бизнесмена. Според противниците на Тръмп неговата кандидатура за президент на САЩ е смехотворна и съизмерима с тази на Сара Пейлин през 2008 г.

69-годишният Доналд Тръмп има вече публикувани 4 автобиографии. Това са „Trump: The Art of the Deal“ (1987 г.), „Тръмп: Как да станеш богат“ (2004 г.), „Trump — Think Big and Kick Ass in Business and Life“ (2007 г.) и „Trump — Never Give Up: How I Turned My Biggest Challenges into Success“ (2008 г.). Автор е и на други гидове за бизнес успехи.

Свързани заглавия
Доналд Тръмп: Винаги има възможности, трябва да си нащрек и да ги използваш

Книги от Доналд Тръмп тук

Прочетете още

17BAILEYROTH-facebookJumbo

Биографията на Филип Рот излиза отново след сексуален скандал

Нов издател пое риска да предложи книгата „Филип Рот”, както се казва простичко биографията, излезе …