Начало / България / Биографията на Кристиано Роналдо излиза на български през август

Биографията на Кристиано Роналдо излиза на български през август

Биографията на футболната звезда на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо ще излезе на български, съобщи издателство „Интенс“. Неин автор е известният журналист и спортен биограф Лука Кайоли. „Роналдо. Мания за съвършенство“ ще бъде в книжарниците от 10 август.

Кристиано Роналдо е познат по цял свят със смайващите си умения и грижливо изградения си имидж. Трикратен  носител на „Златната топка“ със собствена модна линия, той е от глава до пети модерната суперзвезда, но зад външния блясък се крие един от най-всеотдайните спортисти, които този спорт някога е виждал.

Лука Кайоли разказва съкровената история на звездата на „Реал Мадрид“, чиято решителност го е довела до самия връх, като представя откровени изказвания от негови треньори, съотборници, приятелки и дори от самия футболист.Когато през 2009 г. Роналдо преминава в „Реал Мадрид“ за разбиваща световния рекорд сума от 80 милиона лири, това затвърждава позицията му на един от най-добрите футболисти на нашата епоха. Авторът не подминава и темата за съперничеството му с Меси от „Барселона“. То е засегнато в детайли.

Лука Кайоли е изтъкнат италиански спортен журналист, който изгражда репутацията си в английската ITV и като главен редактор на „Евронюз ТВ“ във Франция. В момента живее в Испания, където е корсепондент за SKY Италия. Автор е и на книги за Меси и Неймар.

Свързани заглавия

Биография на Неймар е вече в книжарниците

Излезе биография на футболната звезда Кристиано Роналдо

Журналист посвети книга на Лионел Меси
Книга за „Ел Класико” на пазара следващото лято

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …