Начало / Свят / „Сън“ и издателство „Transworld“ организират седмица на Джак Ричър

„Сън“ и издателство „Transworld“ организират седмица на Джак Ричър

Британският вестник „Сън“ и издателство „Transworld“ организират седмица, посветена на култовия персонаж на Лий Чайлд, Джак Ричър, съобщи thebookseller.com. От днес, 6 юли, до 11 юли ще бъдат публикувани поредица материали, свързани с непобедимия бивш военен полицай. Сред тях обширно интервю с писателя, както и отделни негови коментари за всеки един от 19-те публикувани досега романа от серията.

Читателите на вестника ще имат възможност да бъдат избрани за персонажи в следващ роман на Чайлд. Те също така ще могат да спечелят за награда и екскурзия до град, посетен от Джак Ричър. Членовете на абонаментната програма „Sun Perks“ пък ще имат шанса да срещнат автора през септември. Той ще бъде тогава в Обединеното кралство, за да промотира следващото си заглавие за Ричър, „Make Me“. Повече информация тук.

„Макар продажбите на трилърите на Лий Чайлд за Джак Ричър да се увеличават постоянно, както в електронен, така и в печатен формат, ние винаги търсим начини да му спечелим нови фенове. За първи път организираме подобна кампания със „Сън“ и се надяваме да достигнем до всеки един от техните читатели“, коментира Джанин Джовани, маркетингов директор на „Transworld“.

Свързани заглавия
Ан Райс: Не ходя никъде без Джак Ричър в джоба си
„Нещо лично“ от Лий Чайлд (анотация и откъс)

Книги от Лий Чайлд тук

Прочетете още

Lee-Child

Лий Чайлд: „Великобритания е абсурдна страна!“

Писателят поиска ирландско гражданство в знак на протест Създателят на знаменития Джак Ричър изказва по …