Начало / Свят / Излезе новият трилър на Даниъл Силва

Излезе новият трилър на Даниъл Силва

Новият трилър на Даниъл Силва е вече на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Романът е озаглавен „The English Spy“ и е от поредицата за агента на израелските тайни служби Габриел Алон. Издателство е „Harper“. Действието в книгата следва събитията от успешните заглавия „Английският убиец“ и „Английското момиче“.

Изданието е №15 от серията за художника, реставратор и агент на „Мосад“ Алон. В „The English Spy“ най-известната жена в света и британска благородничка е убита – нейната яхта е потопена. За да намери убиеца й, британското разузнаване се нуждае от помощ. Тогава на преден план излиза любителя на изкуството и израелски суперагент Габриел Алон. Силва отново не разочарова читателите с роман за своя най-известен персонаж, който вече е споменаван редом с култови герои като Джеймс Бонд, Джейсън Борн, Джордж Смайли и Джак Райън.

Даниъл Силва е роден през 1960 г. Преди да започне да пише романи е бил журналист. Първото му заглавие, „The Unlikely Spy“, излиза през 1996 г. През годините Силва се е превърнал в един от най-четените автори на трилъри. Много негови книги са преведени на български, сред които „Падналият ангел“, „Английският убиец“, „Портретът на един шпионин“, „Аферата Рембранд“ и др.

Свързани заглавия
Даниъл Силва: Ако арабските владетели се отнасяха към народите си с уважение и достойнство, Западът щеше да е по-сигурен

Книги от Даниъл Силва тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Daniel Silva CHERNATA VDOVICA

Ще спаси ли Вашингтон Габриел Алон?

На 10 август излиза „Черната вдовица“ – дългоочакваната нова книга на майстора на шпионския трилър …