Начало / Свят / Излезе новият трилър на Даниъл Силва

Излезе новият трилър на Даниъл Силва

Новият трилър на Даниъл Силва е вече на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Романът е озаглавен „The English Spy“ и е от поредицата за агента на израелските тайни служби Габриел Алон. Издателство е „Harper“. Действието в книгата следва събитията от успешните заглавия „Английският убиец“ и „Английското момиче“.

Изданието е №15 от серията за художника, реставратор и агент на „Мосад“ Алон. В „The English Spy“ най-известната жена в света и британска благородничка е убита – нейната яхта е потопена. За да намери убиеца й, британското разузнаване се нуждае от помощ. Тогава на преден план излиза любителя на изкуството и израелски суперагент Габриел Алон. Силва отново не разочарова читателите с роман за своя най-известен персонаж, който вече е споменаван редом с култови герои като Джеймс Бонд, Джейсън Борн, Джордж Смайли и Джак Райън.

Даниъл Силва е роден през 1960 г. Преди да започне да пише романи е бил журналист. Първото му заглавие, „The Unlikely Spy“, излиза през 1996 г. През годините Силва се е превърнал в един от най-четените автори на трилъри. Много негови книги са преведени на български, сред които „Падналият ангел“, „Английският убиец“, „Портретът на един шпионин“, „Аферата Рембранд“ и др.

Свързани заглавия
Даниъл Силва: Ако арабските владетели се отнасяха към народите си с уважение и достойнство, Западът щеше да е по-сигурен

Книги от Даниъл Силва тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

daniel_silva_620_071233

Даниъл Силва: „1984“ на Оруел е любимата ми книга

Авторът на поредицата трилъри за Габриел Алон Даниъл Силва обожава Ф. С. Фицджералд и дори …