Начало / Свят / Рейчъл Рене Ръсел започва нова поредица

Рейчъл Рене Ръсел започва нова поредица

Рейчъл Рене Ръсел, известна с хумористичната си детска поредица „Дневниците на загубенячката“, ще стартира нова серия книги, съобщи thebookseller.com. Тя е сключила договор с издателската къща „Simon & Schuster“. „The Misadventures of Max Crumbly“ ще разказва за момче на име Макс и неговите премеждия в училище. Първа част ще излезе през април 2016 г., а втората ще последва през пролетта на 2017 г.

„Много сме развълнувани, че ще стартираме нова поредица от Рейчъл Рене Ръсел. „Дневниците на загубенячката“ е световен феномен, а стилът на Ръсел е перфектен за малките читатели. Сигурни сме, че както заклетите й фенове, така и нови читатели ще се влюбят в героя Макс Кръмбли“, коментира Джейн Грифитс от „Simon & Schuster“.

Рейчъл Рене Ръсел е американска писателка и практикуващ адвокат. Известна е с поредицата си „Дневниците на загубенячката“, от която са продадени над 10 милиона копия само в САЩ. Поредицата се превежда на 32 езика, включително български. Книгите са адресирани към деца на възраст между 9 и 14 години.

Свързани заглавия
Рейчъл Рене Ръсел, автор на „Дневниците на Загубенячката”: Знам как момичетата в тийнейджърска възраст мислят, говорят и се държат

„Дневниците на Загубенячката” тук