Начало / Свят / Библиотекар е най-добрия ВИП книжар

Библиотекар е най-добрия ВИП книжар

Наталия Коцева, директор на „П. К. Яворов” в Бургас, се включи в инициативата на „Хеликон”

„Докато съм тук, си давам сметка колко много книги съм прочела и още колко непрочетени остават „, заяви , директорът на регионалната библиотека „П. К. Яворов” Наталия Коцева в книжарница „Хеликон” в Бургас. Тя стана част от традицията на книготърговската верига да кани хора с доказано име в обществото, които да дават своите литературни съвети на клиентите на „Хеликон”. Уверена и спокойна, с огромен библиотечен опит зад гърба си, Наталия Коцева влезе в ролята на ВИП книжар във вторник, 18 януари. С усмивка и доверие към всеки един посетител, тя успя да създаде непринудена атмосфера.
„Наталия Коцева е от онези хора, които правят нещата да се случват от самосебе си. Тя оглави класацията за най-продуктивен ВИП книжар с най-много продадени луксозни издания”, сподели екипът на „Хеликон-Бургас”.
Хобито на Наталия Коцева е да събира готварски книги, а любимото й заглавие в колекцията й е „Паста & Опера” . Въпреки, че е трудно да бъде изненадана, тя с охота си купи „Рецепти за чревоугодници за 365+1 ден ”, препоръчана от книжарите, на незабравимия сладкодумен разказвач Цаньо Сърнев.
В паметния лист, който всеки ВИП книжар вписва своето послание, Наталия Коцева написа:
„Нахрани бедняк,
посади цвете,
подари книга,
дари усмивка някому,
за да преживееш светлото
чудо на радостта!”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

zelene3

Зелен е конят на живота

Юлия ПЕТКОВА Излизането на романа с мистериозното заглавие „Зелен е…“ у нас едва ли е …