Начало / България / Нов роман от Харлан Коубън излиза на български

Нов роман от Харлан Коубън излиза на български

От 27 април на българския книжен пазар излиза нов роман от майстора на трилъра  Харлан Коубън, съобщи издателство „Колибри“ .  Главен персонаж в „Липсваш ми“ е Кет Донован – детектив от нюйоркската полиция.

Докато тя се рови в сайт за запознанства, случайно попада на профила на бившия си годеник Джеф, който я е напуснал 18 години по-рано. Крехката й радост, породена от надеждата за възкресение на чувствата, се изпарява бързо. Внезапно се оказва въвлечена в разследване, което ще промени отношението й към всички, които някога е обичала – не само към Джеф, но и към собствените й родители.

Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. Автор е на 27 романа – образцови психологически трилъри, за чийто успех свидетелства серия от литературни отличия. Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. През 2011 г. той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със специален принос към културата на международно ниво.

Свързани заглавия

Харлан Коубън: Ако книгата е добра, читателите ще я четат

Книги от Харлан Коубън тук

 

Прочетете още

adobe-photoshop-pdf-978243adbdeda37d

Читателски дневник: Любимите книги на Харлан Коубън

Харлан Коубън е един от най-големите майстори и звезди на криминалната литература. Той е носител …