Начало / Свят / Биография на Бионсе излиза през октомври

Биография на Бионсе излиза през октомври

Биография на известната певица Бионсе ще излезе на англоезичния книжен пазар през октомври, съобщи thebookseller.com. Тя ще бъде със заглавие „Beyoncé: Running the World“ и е дело на Ана Пойнтър – журналистка, писателка и бивша главна редакторка на списанието „Star“. Книгата ще бъде публикувана с твърди корици и в електронен формат на 9 октомври, а догодина ще последва и издание с меки корици.

Биографичното произведение ще разкаже цялата история на мегазвездата. Пойнтър пише за пътя на Бионсе към върха в световния шоубизнес, връзката й с не по-малко успешния рапър и бизнесмен Джей Зи, кои от слуховете за нея в пресата са истина и кои са най-големите й разочарования в живота.

Авторката коментира:

„Като бивша главна редакторка на списание за шоубизнес, аз знам, че влиянието на Бионсе върху популярната култура в Обединеното кралство и по света е невероятно. Тя е рядък вид изпълнител, чиято музика и имидж се харесва както от жени, така и от мъже. Аз самата съм дългогодишна почитателка на Бионсе и съм изненадана, че нейната история не беше описана в дълбочина досега“.

Свързани заглавия
Сестрата на Бионсе пише книга за кака си и Джей Зи

Реч на нигерийска писателка в песен на Бионсе

Прочетете още

С актрисата Лили Сучева, която чете откъс от романана премиерата_

Гергана Лаптева за новата си книга: Написах „Момичето от портрета“ с тангата на Гардел и Пиацола

Шепа българи в чужд свят са съхранили страната в сърцата си Книга след книга, стилът …