Начало / Свят / Опра Уинфри озвучава аудиоверсията на новата си книга

Опра Уинфри озвучава аудиоверсията на новата си книга

Опра Уинфри ще озвучи аудиоверсията на своята нова книга „What I Know for Sure“, съобщи „USA Today“. Изданието, както и неговият аудиовариант, ще излязат на англоезичния книжен пазар едновременно на 2 септември тази година. Това са есета на Уинфри, публикувани във времеви интервал от 14 години в списанието „O, The Oprah Magazine“.

Главните мотиви в книгата са радостта от живота и използването на възможностите. Творбата е своеобразен гид за читателя, който да му покаже как да постигне възможно най-много и да се чувства щастлив в кожата си.

Книгата се чака с огромен интерес. Все още обаче Уинфри така и не се заема да напише мемоари, в които да разкаже за детството си, прекарано в крайна бедност в Мисисипи и пътя до позицията на една от най-влиятелните жени в историята. Макар да е публична личност, телевизонната водеща не разкрива подробности от личния си живот.

През 1993 г. на събитие на Американската асоциация на книготърговците, тя заяви, че ще напише автобиография. Впоследствие обаче Опре са отказа, като аргументира позицията си с факта, че в живота й предстоят да се случат още много неща и времето за равносметка не е дошло.

Свързани заглавия
Книга от Опра Уинфри излиза през септември

Подкрепата на Опра Уинфри вреди на продажбите на книги
Опра Уинфри предизвика фурор на фестивала в Джайпур
Нюхът на Опра Уинфри за книгите

Опра Уинфри възобновява клуба си за книги

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …