Начало / Свят / „Atom“ публикува юбилейно издание на „Здрач“ от Стефани Майър

„Atom“ публикува юбилейно издание на „Здрач“ от Стефани Майър

Издателството „Atom“, което работи под шапката на „Little, Brown“, ще публикува специално издание на „Здрач“ от Стефани Майър по случай 10-годишнината от излизането на романа, съобщи thebookseller.com. Книгата ще е с твърди корици и в електронен вариант. Какво ще бъде допълнителното съдържание в юбилейното издание все още не се знае. 

Авторката Майър ще раздава автографи на литературни събития в Ню Йорк и Лос Анджелис, като също така ще гостува на събитието „Comic Con“ в Ню Йорк. В изявление Майър сподели:

„Невероятно е, че минаха 10 години откакто „Здрач“ излезе. Тази годишнина е празник най-вече за феновете. Благодаря им за  ентусиазма и отдадеността им. Развълнувана съм, че ще прекарам известно време с тях отново.“

Поредицата „Здрач“ излезе между 2005 и 2008 г. Вампирската тийн серия се превърна във феномен в популярната култура, като са продадени над 120 милиона копия от четирите романа, които са преведени на 38 езика, включително български. Заглавията бяха адаптирани и на големия екран. Направени са общо 5 филма между 2008 и 2012 г., които са донесли приходи от 1,1 милиарда долара в цял свят. Новото издание ще бъде в американските книжарници от 6 октомври.

Свързани заглавия
Стефани Майър продуцира филм за Джейн Остин
Стефани Майър се надява феновете на „Здрач” да харесат филма по „Скитница”
Сагата „Здрач” може да продължи на големия екран
Стефани Майър – писателка или…

Книги от Стефани Майър тук

Прочетете още

the-family

Робърт де Ниро на 80 – филми по книги са най-впечатляващи в кариерата му

Живата икона продължава да играе Славният актьор е роден на 17 август 1943-а в Ню …