Начало / България / Представят „Енциклопедия на австралийски цветни есенции“ в „Хеликон Витоша“

Представят „Енциклопедия на австралийски цветни есенции“ в „Хеликон Витоша“

Здравният хит „Енциклопедия на австралийски цветни есенции“ от Йън Уайт ще бъде представен пред читатели и любопитни в столичната книжарница „Хеликон Витоша“. Премиерата ще се състои на 2 юни от 18,30 ч., обявиха издателите от „Сребърно звънче“.

Лекуването с цветни есенции е древно изкуство, познато на много култури. Цветята са безопасен и силен катализатор, от който всеки може да се възползва. Те не само носят яснота на съзнателния ум и развиват многобройни интуитивни способности, но и разсейват негативните убеждения и отключват нашите вродени положителни качества като любов, смелост и радост.
В „Австралийските цветни есенци“ натуропатът Иън Уайт представя ясно и с любов петдесет цветни есенции от цяла Австралия, дава ни подробна информация за тяхното приготвяне и употреба за различни лечебни цели, както и показалец на болести с подходящите за тях есенции.

„Тази богато илюстрована книга е най-пълният и задълбочен източник на информация по темата, издаван до момента. Написана е така, че да предостави на всеки нужните познания и увереност, за да използва тези есенции за здраве, хармония и благополучие.
Иън Уайт е уважаван лечител и учител в областта на невропатията и кинезиологията. Той произлиза от дълъг род на природолечители и билкари“, се казва още в анотацията на изданието.

Прочетете още

213032_b

„Невидимите градове“ – да поиграеш шах с географията на спомена

Елица Матеева, „Хеликон Варна-Център“ Някога, отдавна един пътешественик на име Марко Поло, родом от Венеция …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *