Начало / България / Представят „Когато Ина срещна Ян“ от Моника Василева в Бургас

Представят „Когато Ина срещна Ян“ от Моника Василева в Бургас

Последната книга на Моника Василева „Когато Ина срещна Ян“ ще бъде представена в книжарница „Хеликон“ в Бургас. Премиерата ще се състои на 29 април, сряда, в 18 часа. Изданието е на „AMG Publishing“.

Моника Василева нашумя у нас с излизането на втората й книга – „Дневник на необкновената жена. 12 букета от мъдрост и наслада, по един за всеки месец“.

„Когато Ина срещна Ян“ е първият й роман. Той разказва за бягството от рутината на 33-годишната фотографка Ина. Тя има собствен бизнес и чудесен съпруг, когото обича. Но когато се събужда една сутрин, тя усеща, че нещо липсва от идеалния й живот: обзета е от апатия, гняв и недоволство, пред които досегашните постижения, бъдещите й цели и любовта към съпруга й са безсилни. Самата тя не осъзнава дълбочината на своето неудовлетворение, докато една стара снимка не й разкрива истината за собствените й чувства. Водена от неясен импулс, Ина събира малко дрехи в един сак, оставя лаконична бележка на мъжа си и решава да избяга поне за кратко от познатия си живот. Това, което Ина не очаква обаче, е едно любовно писмо и срещата си с Янислав – мистериозен мъж, когото не познава, но сякаш цял живот е очаквала. Това е среща, от която повечето хора се страхуват. За други тя е налудничава и нелепа. Трети мислят, че от нея няма смисъл. Малцина са тези, които надвиват своето недоверие и подават ръка на другата половина от душата си, за да се влюбят в себе си и в живота.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …