На фокус
Начало / България / Петко Баховски представя книгата си „Как да изберем личен банкер“ в Пловдив

Петко Баховски представя книгата си „Как да изберем личен банкер“ в Пловдив

Популярният финансов съветник Петко Баховски ще представи българското издание на книгата си „Как да изберем личен банкер“ в Пловдив. Премиерата ще се състои в книжарница „Хеликон-Център“ на 22 април от 18 часа.

Баховски е независим финансов консултант в областта на частното банкиране. Работил е в сферата на корпоративното банкиране, управлението на активи, инвестиционното и частно банкиране в Мексико, Бостън, Ню Йорк, Лондон, София, Хонг Конг и Сингапур, а в момента се подвизава в Цюрих. Отговарял е за институционални и частни клиенти в развиващите се пазари в Латинска Америка, Русия, Централна и Източна Европа и Азия.

„Как да изберем личен банкер“ дава ключова информация, която ще позволи на читателя да направи правилния избор, когато става въпрос за лични инвестиции.

„Обхващайки всичко, което е необходимо да знаете за частното банкиране, книгата предлага силно специализирана, но безценна информация за управлението на финансите. В края на всяка глава ще намерите опорните точки, които систематизират и преповтарят най-важните аспекти на темата, която се разглежда. Опорните точки съдържат над 170 въпроси.

Давайки експертната си оценка по всички тези въпроси, Петко Баховски се позовава на двадесетгодишния си опит на международната сцена на частното банкиране, инвестиционното банкиране и управлението на финансите. Петко Баховски има сериозен опит във водещи, добре познати банки като Креди Сюис, Джей пи Морган и Коутс, работещи както в развитите страни, така и на развиващите се пазари в страни от Азия, Латинска Америка, Централна и Източна Европа, Русия и страните от ОНД .

Написана на невероятно достъпен език, книгата на практика е лесен за използване наръчник за всеки, който обмисля или вече използва услугите на частно банкиране, но смята, че е необходимо да задълбочи познанията си в тази сфера. Нуждите и приоритетите в живота се променят. Когато управлявате финансите си, Вие също трябва да се адаптирате и към това. „Как да изберем личен банкер“ ще Ви помогне да се погрижите за настоящето и да планирате бъдещето“, се казва още в анотацията на изданието на „Изток-Запад“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

The-War-of-Two-Queens-by-jennifer-l-armentrout-heroimagejpg

Песни за огън и кръв

Добре дошли в един необикновен фантастичен свят Дженифър Л. Арментраут е от онези смели писатели, …