Начало / България / Йоана Петрова отрупа масите в „Хеликон-Витоша“ с печива на премиерата на книгата си

Йоана Петрова отрупа масите в „Хеликон-Витоша“ с печива на премиерата на книгата си

С отрупани с печива маси посрещна своите гости, приятели и читатели авторката на книгата „Аромати от сърцето на дома: 80 рецепти с пълнозърнесто брашно“ Йоана Петрова на премиерата на луксозното издание в столичната книжарница „Хеликон-Витоша“. Тя представи десетина от описаните в труда й солени и сладки кулинарни изкушения.

„Пекохме ги тази сутрин. Но бяхме трима и се справихме бързо, до ранния следобед“, сподели блогърката.

За своите почитатели тя разказа отново как се е родила идеята да напише собствена книга и даде точни и ясни напътствия как тя може да бъде най-лесно и практично използвана във всяка кухня. Йоана Петрова си призна, че в книгата има рецепти, които са й се получили от първия път, но и такива, които е пробвала стотици, докато получи желания резултат.

„Най-трудно ми беше да направя многолистно тесто от пълнозърнесто брашно и се наложи да пробвам много пъти“, каза тя.

Накрая емоциите я завладяха и тя със сълзи от вълнение на очи благодари на издателство „Гурме“, колеги и близки за издаването на „Аромати от сърцето на дома: 80 рецепти с пълнозърнесто брашно“.

Свързани заглавия

„Аромати от сърцето на дома“ от Йоана Петрова (анотация и видео)

Йоана Петрова: Рецептите в „Аромати от сърцето на дома“ не са публикувани досега

„Аромати от сърцето на дома“  тук

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
"Четящият човек"
Автори
Без категория
България
Други
Интервюта
Класации
Класации "Ню Йорк Таймс"
Класации "Хеликон"
Колонката на...
Критика
Любопитно
Нови книги
Откъси
Ревюта
Свят
Събития
Читатели
Читателски дневник

Повече...