Начало / България / Излиза финалната част от романтичната поредица на Стефъни Пъркинс

Излиза финалната част от романтичната поредица на Стефъни Пъркинс

„Егмонт”  пуска третата и финална част на поредицата от романтични истории  на Стефъни Пъркинс с героите  Анна и Етиен („Целувка за Анна”) и Лола и Крикет („Звезди за Лола”). „Рисунка за Айла“ ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 28 февруари.

„Трудно е да си представиш по-романтична история от тази на Айла”, коментират от сайта BOOKPAGE в свое ревю за третия роман на Стъфини Пъркинс. Бестселър поредицата на американската писателка се издава в редица държави, отличена с престижни награди, сред които YALSA и Cybils. „Стефъни Пъркинс е Джейн Остин на нашето време”, заявява и Тахере Мафи, автор на трилогията „Разбий ме”. „Романите й те вълнуват, успокояват и остават с щастливо чувство, а из страниците им се открива истинско вълшебство”, допълва Мафи.

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни. Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател.

Книги от Стефъни Пъркинс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

243684_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (19 февруари – 25 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Светулки зад решетките от Мира Добрева 2. Бейн от Л. Дж. Шен 3. Секретарката …