Начало / България / Излиза финалната част от романтичната поредица на Стефъни Пъркинс

Излиза финалната част от романтичната поредица на Стефъни Пъркинс

„Егмонт”  пуска третата и финална част на поредицата от романтични истории  на Стефъни Пъркинс с героите  Анна и Етиен („Целувка за Анна”) и Лола и Крикет („Звезди за Лола”). „Рисунка за Айла“ ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 28 февруари.

„Трудно е да си представиш по-романтична история от тази на Айла”, коментират от сайта BOOKPAGE в свое ревю за третия роман на Стъфини Пъркинс. Бестселър поредицата на американската писателка се издава в редица държави, отличена с престижни награди, сред които YALSA и Cybils. „Стефъни Пъркинс е Джейн Остин на нашето време”, заявява и Тахере Мафи, автор на трилогията „Разбий ме”. „Романите й те вълнуват, успокояват и остават с щастливо чувство, а из страниците им се открива истинско вълшебство”, допълва Мафи.

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни. Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател.

Книги от Стефъни Пъркинс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Image00067

Екологичен библиобус радва видинските читатели

Съпровождат го песни, радост и веселие Библиотека „Михалаки Георгиев” се похвали с новата си придобивка …