Начало / Свят / Биография на Том Джоунс излиза през март

Биография на Том Джоунс излиза през март

Следващия месец ще излезе биография на известния певец сър Том Джоунс, съобщи thebookseller.com. „Tom Jones – The Life“ ще бъде на англоезичния книжен пазар от 12 март, дело на Шон Смит. Изданието ще бъде публикувано от „HarperCollins“.

Смит коментира:

„Животът на Том Джоунс е една необикновена история. Изпълнена е с интрига, драма и секс. Не по-малко вълнуваща от телевизионна сапунена опера. За мен беше невероятно преживяване да пътувам до Уелс и да се срещна с хората, които го познават от дете. В книгата читателите ще могат да прочетат още за приятелството му с Елвис, контактите му с влиятелни личности от организираната престъпност, брака за приятелката му от тийнейджърските години и коя песен му е предложил да запише Пол Макартни. Един живот не би могъл да бъде по-цветен и вълнуващ.“

Сър Том Джоунс е уелски певец, роден през 1940 г. Изпълнява в най-различни стилове музика – поп, рок, ритъм енд блус, кънтри, денс, техно, соул и госпел. Известни негови песни са „It’s Not Unusual“, „Delilah“, „She’s a Lady“, „Sex Bomb“ и много други. Посветен е в рицарство от кралица Елизабет II за цялостен принос към британската музика през 1999 г.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

225048_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (14 септември – 20 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Танцувай с мен от Сюзън Елизабет Филипс 2. Живот в скалите от …