На фокус
Начало / Свят / Биография на Том Джоунс излиза през март

Биография на Том Джоунс излиза през март

Следващия месец ще излезе биография на известния певец сър Том Джоунс, съобщи thebookseller.com. „Tom Jones – The Life“ ще бъде на англоезичния книжен пазар от 12 март, дело на Шон Смит. Изданието ще бъде публикувано от „HarperCollins“.

Смит коментира:

„Животът на Том Джоунс е една необикновена история. Изпълнена е с интрига, драма и секс. Не по-малко вълнуваща от телевизионна сапунена опера. За мен беше невероятно преживяване да пътувам до Уелс и да се срещна с хората, които го познават от дете. В книгата читателите ще могат да прочетат още за приятелството му с Елвис, контактите му с влиятелни личности от организираната престъпност, брака за приятелката му от тийнейджърските години и коя песен му е предложил да запише Пол Макартни. Един живот не би могъл да бъде по-цветен и вълнуващ.“

Сър Том Джоунс е уелски певец, роден през 1940 г. Изпълнява в най-различни стилове музика – поп, рок, ритъм енд блус, кънтри, денс, техно, соул и госпел. Известни негови песни са „It’s Not Unusual“, „Delilah“, „She’s a Lady“, „Sex Bomb“ и много други. Посветен е в рицарство от кралица Елизабет II за цялостен принос към британската музика през 1999 г.

Прочетете още

mesec

Роман за разбуждане на лятото

Вечерите идват сега бавно и са прекрасни за четене „Магията на морското стъкло” е летен …