Начало / Свят / Следващата книга на Елизабет Гилбърт ще бъде творчески гид

Следващата книга на Елизабет Гилбърт ще бъде творчески гид

Следващта книга на Елизабет Гилбърт, авторка на бестселъра „Яж, моли се и обичай“, ще бъде гид за това как да отключим творческата си страна, съобщи от „Лос Анджелис Таймс“. Тя е озаглавена „Big Magic: Creative Living Beyond Fear“ и ще излезе на англоезичния книжен пазар на 22 септември тази година. Последното произведение на писателката беше романа „Знакът на всички неща“, публикуван през 2013 г.

„Гилбърт описва подробно своя процес на работа и споделя своята мъдрост и неповторима перспектива. Със съпричастност и щедрост тя предлага напътствия за това как да отключим творческото в себе си. Авторката подтиква читателите да не потискат любопитството си и да не се поддават на излишни притеснения. Гилбърт предлага нагласи, подходи и навици за максимално творчески живот. С комбинация от спиритуалност, прагматизъм и хумор, писателката отново няма да разочарова верните си почитатели“, пишат в прессъобщение издателите на Гилбърт от „Riverhead“.

Елизабет Гилбърт сподели за първи път идеята си за тази книга през 2009 г. на участие в конференция, организирана от „TED“. Тя отново говори за произведението в друго участие в поредицата конференции през 2014 г.

Свързани заглавия
„Яж, моли се и обичай“ от Елизабет Гилбърт (откъс)
Елизабет Гилбърт номинирана за „Wellcome Book Prize“

Книги от Елизабет Гилбърт тук

Фото: elizabethgilbert.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

271941977_1654054304933992_2760267913472093063_n

Книгите са естествената ни компания в студеното време

Вдъхновяващи и сгряващи сюжети за зимните месеци Празниците останаха вече само спомен, макар че на …