Начало / Свят / Заключиха мъж в книжарница „Waterstones“

Заключиха мъж в книжарница „Waterstones“

Дейвид Уилис от Далас, Тексас, прекарал цяла вечер заключен в на книжарница „Waterstones“ в Лондон, съобщи британският „Телеграф“. Той бил заключен около 21:00 часа и бил освободен чак след полунощ. Уилис стана истински хит в социалната мрежа „Туитър“, където публикуваше периодично съобщения.

В 22:11 ч американецът публикува в профила си в „Туитър“, че се качил на последния етаж на книжарницата на площада „Трафлагар“ и когато слязъл всички светлини били изключни, а вратите – заключени. Той допълни, че седи там вече час. Очевидно персоналът бил затворил без да го забележи. Последва нов пост час по-късно, и трети след полунощ, с който читателят твърди, че вече е свободен. От веригата книжарници също съобщиха в „Туитър“, че са освободили Уилис, но засега отказват допълнителен коментар за случилото се.

По време на престоя си Уилис получил най-различни забавни предложения. Потребители му предложили да прегледа за книги на Хари Худини. Някои изказали мнение, че това изобщо не е лошо място да бъдеш заключен. Един уеб дизайнер пък посъветвал Уилис да публикува в „Туитър“, че започва да размества всички книги. Това със сигурност щяло да накара „Waterstones“ да изпратят хора веднага.
В крайна сметка всичко минало без произшествия, а читателят от Далас има нещо, за което да разказва.

Скрийншот: telegraph.co.uk

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …