Начало / Свят / Мемоарите на Шиниъд О’Конър излизат през 2016 г.

Мемоарите на Шиниъд О’Конър излизат през 2016 г.

Мемоарите на певицата Шиниъд О’Конър ще излязат на англоезичния книжен пазар през март 2016 г., съобщи „Гардиън“. Творбата все още няма заглавие. Тя ще бъде публикувана от „Blue Rider Press“, издали автобиографията на Нийл Янг. 47-годишната изпълнителка ще разкаже за детството си, за музикалния бизнес и за личните си кризи, заради които тя дори посегна на живота си.

О’Конър ще опише турбулентните години, през които израства в Ирландия. Тя придобива популярност с дебютния си албум от 1987 г., „The Lion and the Cobra“. Впоследствие нейният аранжимент на песента на Принс „Nothing Compares 2 U“ й донесе световна слава. Изпълнителката има общо 10 студийни албума.

През 90-те години и началото на новия век О’Конър влиза в новините колкото заради музикалната си кариера, толкова и заради противоречивите си изказвания по теми като организирана религия, права на жените, война, сексуално насилие над деца. Често критикува католическата църква.

В книгата си певицата ще обясни подробно убежденията и действията си през годините, ще разкаже за възходите и паденията, както в музикален, така и в личен план, и ще даде информация за всичките си интимни партньори.

Прочетете още

audio-book-6666976_1280

Аудиокнигите изпреварват по ръст хартиените и електронните

Пазарът ще расте минимално до 2032 г. Световната тенденция книгите да се слушат се дължи …