Начало / Читатели / „Кал, пот и сълзи” от Беър Грилс (ревю)

„Кал, пот и сълзи” от Беър Грилс (ревю)

Анелия ЙОТОВА

Автобиографията на Беър Грилс, „Кал, пот и сълзи”, е една изключително надъхваща книга, от която струи 100% позитивна енергия. Беър Грилс описва живота си преди медийния успех и предаването „Оцеляване на предела”. Ще разбете защо един възпитаник на престижния „Итън Колидж“ се пробва в жестокия подбор на специалните военновъздушни сили на Великобритания, поти се и кърви в кал, тресавища и чукари, само и само за да бъде изхвърлен и да опита отново.

Кипящият от енергия, вяра и стемеж към себенадскачане Беър Грилс е пример за всеки един от нас. В пълна степен той показва как се предследват мечтите, как се постига свободата и как всеки е способен да каже „да”, дори когато всичко и всички казват „не”. Успехите и славата му днес се дължат на изключителна воля и вяра в собствените способности.

Още 16-годишен Беър скитосва сам Европа, на 22 обикаля цялото Лондонско сити в търсене на спонсор за експедицията си за изкачване на Еверест, а след това се бори със сценичната треска, изкарвайки хляба си чрез разкази за пътя си към най-високия връх в света.

Историята на популярния ексцентрик е едно от най-позитивните четива на пазара и със сигурност ще ви вдъхнови да направите нещо значимо за себе си – дали да последвате някоя детска мечта или да промените ежедневието си – непременно го прибавете към есенния си книжен списък!

„Кал, пот и сълзи” от Беър Грилс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

243520_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (12 февруари – 18 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Сумрак от Пенелъпи Дъглас 2. Проектът Матусал от Том Егеланд 3. Змийско …