Начало / Свят / Легендарна марка сладоледи пусна книжна серия

Легендарна марка сладоледи пусна книжна серия

В горещите летни дни сладоледът има особена притегателна сила. Маркетинговите шефове на легендарната марка „Ben & Jerry“ изненада феновете си, като пусна специална серия сладолед, инспирирана от любими книги, разкри сайтът quirkbook.com.

Tака любителите на Дж. К. Роулинг ще могат да се насладят сладолед със заглавие „Berry Potter and the Container of Secrets: Muggles rejoice“. В кофичката вкусно са съчетани изключителните всякаквовкусови бонбони на Бърти Бот с аромат на ягоди и шоколадови жаби, известни на читателите на „Хари Потър“.

В „Clockwork Orange Creamsicle: A concoction“ е включено допълнително мляко, а сладоледът „Оливър Туист“ представлява смес от тъмен шоколад и ванилия с малко вкус на английски карамел, която ще ви накара да помолите за още една порция. Любимите на децата гумени червеи пък се намират в „Whirled War Z“ по книгата на „Z-та световна война“ от Макс Брукс.

Естествено има и класическо произведение сред литературните сладоледи: „War and Peach‘ е реплика на „Война и мир“ на Лев Толстой.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

roman-kraft-_Zua2hyvTBk-unsplash

Медийна грамотност спасява финландците от дезинформация

Постигането ѝ е въпрос на дългосрочна политика Разбирането за това как функционира света на медиите е …